در این بخش پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی در 46 اسلاید برای دانلود قرار داده شده است. در ذیل فهرست مطالب و همچنین پیشنمایشی از آن آورده شده است. فهرست مطالب: تاريخچه كنسرو اصل كنسروكردن مواد غذايي تایخچه مراحل كنسرو كردن گزینش مواد اولیه درجه بندي مواد اوليه تميز كردن آماده كردن ماده اوليه بلانچينگ (Blanching) فرمولاسون پر كردن در بسته (Filling) خارج كردن اكسيژن و گازها (Deavation) درب بندي قوطيهاي كنسرو (Seaming) فرآيند دمايي كنسروها (Heat Processing) سرد كردن .




دانلود فایل های کمیاب

پاورپوینت خستگی و بازگشت به حالت اولیه (ریکاوری)

دانلود تحقیق سازه های پیش ساخته بتنی

پاورپوینت ایمنی خارجی قسمت جلوی خودرو

پاور پوینت آماده ارائه ترجمه mRNA به پروتئین (سنتز پروتئین)(فصل 9 کتاب ژنتیک از دیدگاه مولکولی)

پاورپوینت شاخص های سلامت در سطح ملی

تحقیق بررسي سيستم آتشباري نانل 91 ص - ورد

دانلود مقاله بازاریابی

مواد ,كردن ,دانلود ,غذایی ,كنسرو ,پاورپوینت ,کردن مواد ,مواد غذایی ,کنسرو کردن ,تکنولوژی کنسرو ,پاورپوینت اصول

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرجع به روز اطلاعات سینما و تلویزیون ابادی (روستا ) در سیستان ----نهور سئو در ایران jozvehport enpl داستان های زیبا شعرهای جذاب آزادی تفکر المنطق خبر،سیاسی،اجتماعی،فرهنگی و ... پایان نامه و پروژه های دانشجویی